Vagnas

Activiteiten
in de regio.

De villa is gelegen in een toeristisch gebied met culturele activiteiten die veel mogelijkheden biedt: mountainbiken, fietsen, tennis, paardrijden, speleologie, kanoën, canyoning en natuurlijk zwemmen in de prachtige bergengten van de omgeving. De regio is rijk aan archeologisch erfgoed, er worden veel wekelijkse markten georganiseerd, vooral die in Barjac op vrijdag.

U kunt op uw gemak winkelen in de rommelmarkten van de naburige dorpen ("Internationale Antiek en Vlooienmarkt van Barjac" met Pasen en rond 15 augustus, "Barjac m'en chante" eind augustus en begin juli en "Barjac en Jazz" eind augustus).

In de regio

Voor alle smaken

Barjac

De villa ligt op 5 km van Barjac, een klein zuidelijk stadje, gesitueerd tussen de Gorges de l'Ardèche en de Cèze-Vallei, beroemd om zijn wekelijkse vrijdagmarkt, zijn nachtmarkt in juli en augustus en zijn bucolische pleinen en fonteinen. Er zijn ook paas- en half augustus vlooienmarkten.

Vallon-Pont-d’Arc

Vagnas ligt op 10 km van Vallon-Pont-d'Arc, beroemd om zijn kano- en kajakactiviteiten en zeer dicht bij de zeer bekende Grotte de Chauvet en de Aven d'Orgnac (op 7 km afstand), evenals de Grotte de la Madeleine. De plaats trekt ook allerleie fietsers en sporters aan.

Ruoms & Chassezac

De woning ligt op 15 km van Ruoms, het koninkrijk van de klimsport, vlakbij het beroemde Château des Roure (op 4 km afstand), met zijn zijderupsenboerderij en het eco-museum. Zwemliefhebbers zullen ook de talrijke rivieren en de Chassezac-kloven waarderen.


Uzès

Vagnas ligt op 45 minuten van Uzès (middeleeuwse stad), vlakbij Vogüé, Aiguèze en Balazuc (een van de mooiste dorpen van Frankrijk).

Kom en geniet.

Wacht niet langer om te boeken. Vul uw voorkeuren in via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Boekingen